Strowbridge rămâne la U Mobitelco BT Cluj

 

Charles Edwards ”Jay-R” Strowbridge rămâne  la ”U” Mobitelco BT Cluj. 

 

Jucătorul s-a aflat în probe de o săptămână și a asistat din tribune la meciul cu CSU Sibiu din etapa trecută. Conducătorul de joc, Charles Edwards ”Jay-R” Strowbridge, s-a aflat în probe timp de două săptămâni.

 

La sfarsitul lui februarie 2012, Strowbridge a semnat un contract până la finele sezonului cu EWE Baskets Oldenburg, fosta adversară a clujenilor în EuroChallenge in 2008. Jay-R a evoluat în 8 meciuri pentru nemți, fiind coechipier cu jucători de anvergură, precum Rickey Paulding, Bobby Brown sau Adam Chub. Înainte de aventura germană, Strowbridge a jucat în prima parte a sezonului 2011-2012 in NBA D-League, la Rio Grande Valley Vipers, unde a contabilizat 8,8 puncte, 2 recuperari si 3,5 pase decisive în 20 minute jucate pe meci, el evoluând în 14 partide. 

 

Printre colegii săi de aici s-au numarat și Courtney Fortson, fost component al Stelei București și jucător în NBA, precum și Scott VanderMeer, care a evoluat și la Gaz Metan Mediaș.

 

Jay-R a evoluat pentru trei echipe in NCAA. Astfel, primii doi ani de colegiu l-au găsit la Nebraska, pentru ca sezonul 2009-2010 să îl petreacă în tricoul celor de la Jacksonville State. Ultimul an de colegiu a jucat la Oregon State.

 

Jay-R Strowbridge s-a nascut în 1988, în Huntsville, Alabama, măsoară 1,80 metri și are 82 de kilograme, evoluând pe postul de conducător de joc.

Comentarii Facebook