Luat pe gratis, Sougou pleacă la Olympique Marseille pentru o sumă fabuloasă


CFR Cluj l-a luat gratis vara trecută, dar acum senegalezul va pleca în Franţa pentru suma de 4 milioane de euro.

Senegalezul va perfecta un angajament in aceste zile cu gruparea franceza. CFR Cluj l-a luat gratis, vara trecuta, iar acum il da pe patru milioane de euro.

Mai multe cluburi din Rusia, Franţa, Anglia şi Ucraina l-au monitorizat pe în mai multe partide pe Sougou şi au făcut oferte pentru el după un sezon excelent în Liga Campionilor, în care a marcat patru goluri. Dan Petrescu a fost de asemenea interesat de mijlocaş.

Pe adresa clubului din Gruia a sosit ieri dimineaţă o ofertă oficială de la Olympique Marseille în valoare de 4 milioane de euro, clauza de reziliere a atacantului. Paszkany şi-a dat aseara acordul pentru transfer, astfel că senegalezul va pleca în Franţa.

Echipa franceză vrea să acopere plecare lui Loic Remy în Premier League, la QPR, pentru 10,5 milioane de euro. "Este oferta oficială, totul este bătut în cuie, mai trebuie numai semnătura jucătorului. Impresarii, noi şi Sougou dorim ca mutarea să se facă. Nu ne putem opune, deoarece ei achită clauza de reziliere", a declarat aseara pentru ProSport un conducator al campioanei, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit transfermarkt. de, Sougou are o cotă de 3,4 milioane de euro

Comentarii Facebook