Steaua implcicată într-un scandal de mari proporții. Echipa lui Becali e acuzată de meciuri aranjate



Echipa patronată de Gigi Becali se află în toiul unui scandal imens în presa din Bulgaria. Publicațiile din țara vecină scriu că meciurile amicale dintre Lokomotiv Plovdiv, STeaua si IFK Goteborg, disputate în Spania, au fost trucate.

În partida disputată cu Lokomotiv Plvdiv, STeaua a pierdut cu scorul de 1-2, după ce aceștia au condus cu 1-0 după gafa unuia dintre fundașii adverși. La finalul partidei Reghecampf a făcut o criză de nervi , acuzând atitudinea roș-albaștrilor.

Mai multe publicatii din Bulgaria, intre care Topsort si Novitni, citate de ziare.com, au anuntat ca meciurile amicale ale lui Lokomotiv Plovdiv cu STEAUA si IFK Goteborg au fost aranjate. Dupa victoria cu 2-1 din partida cu Steaua, Lokomotiv a pierdut cu 0-4 in fata lui Goteborg, meciul fiind considerat suspect chiar si de fotbalistii suedezi, dar si de presa nordica.

"Meciul a fost probabil aranjat. Bulgarii trebuiau totusi sa fie mai atenti. A fost prea evident ce-au facut", a declarat portarul John Alvboge.

"Pentru o perioada, bulgarii ne lasau pur si simplu sa avem ocazii de a marca. Ne dadeau mingea", a comentat si Marcus Sandberg.

Steaua a mai fost acuzată în această iarnă ca a aranjat si meciul cu FK Baku, pierdut cu 0-2.

Comentarii Facebook