Bogdan Lobonț, demis de U Cluj! Cine vine al echipă


Bogdan Lobonț a fost dat afară de la U Cluj și va fi înlocuit cu fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu, Costel Enache.

Conform Fanatik, clujenii l-au anunțat după eșecul de la Sibiu cu Hermannstadt că nu va mai continua pe banca echipei.

Lobonț a debutat la U Cluj în cariera de antrenor pe 7 decembrie 2018, la derby-ul cu Chindia Târgoviște, meci pe care l-a câștigat cu 3-1. Apoi a pierdut trei meciuri, iar U Cluj a pierdut locul care asigura promovarea directă.

14 victorii a obținut U Cluj în cele 20 de meciuri din mandatul lui Lobonț, plus alte două egaluri și patru înfrângeri, incluzând și cele două partide de la barajul cu Hermannstadt.

Costel Enache a dus pe Astra până în finala Cupei României, dar a pierdut trofeul și ratarea prezenței în cupele europene.

După finalul meciului de la Sibiu, Lobonț a spus că viitorul lui depinde numai de el.

Ce urmează? Viitorul meu. Şi depinde doar de mine. Cu siguranţă, în următoarele zile o să avem o întâlnire şi cu cei din conducerea clubului şi o să analizăm tot ce s-a petrecut până în momentul de faţă şi vedem ce e o să urmeze. Eu, când am fost chemat aici, am fost chemat pentru că ”U” Cluj este un club altfel.

Stând atâta timp afară şi acumulând un anumit nivel de experienţă, am fost chemat pentru asta, pentru a transmite mai departe modul meu de a gândi, mentalitatea pe care mi-am construit-o în toţi aceşti ani. Sunt conştient că nu poţi să o faci într-un timp atât de scurt. Pentru asta m-am apucat de această meserie. Nu este uşor, o fac cu pasiune şi vreau să merg mai departe”, spunea Lobonţ, după returul cu Hermannstadt.

Comentarii Facebook