Duminica 28 Aprilie

Sponsorul lui CFR Cluj, Daniel Metz, răspunde acuzațiilor aduse de fanii Universității, înainte de marele derby de Cluj: „Nu am cumpărat niciun bilet”


Derby-ul Clujului e sold out, a făcut anunțul gruparea din Gruia! CFR Cluj a anunțat în seara de marți că toate biletele pentru meciul cu Universitatea au fost vândute, lucru care a stârnit polemici în rândul fanilor alb-negri. După ce a fost acuzat că ar fi cumpărat masiv bilete la meciul de joi pentru a împiedica accesul fanilor „U” Cluj pe stadionul CFR, Daniel Metz, directorul NTT Data, a reacționat. 

„Am primit zilele acestea numeroase solicitări pentru bilete la meciul de joi, din Gruia.

Pentru prietenii/"prietenii" mei:

1. Nu am cumpărat niciun bilet pentru acest meci;

2. Nu am primit sau oferit absolut nicio invitație pentru acest meci;

3. În cadrul NTT au fost distribuite, prin tragere la sorți, 36 de bilete, ca la orice meci organizat de către CFR.

Îmi doresc un eveniment sportiv de calitate, reprezentativ pentru nivelul de cultură și civilizație al orașului nostru”, a transmis Daniel Metz, directorul NTT Data, unul dintre principalii sponsori ai lui CFR Cluj, pe o rețea de socializare.

Pentru a treia oară în 4 luni, „feroviarii" și „studenții" se duelează pentru supremație în Cluj-Napoca. De această dată, cele două formații clujene vor juca pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu", iar interesul pentru meci a fost unul ridicat.

Spiritele s-au încins și mai mult după ce oficialii CFR Cluj au anunțat marți că suporterii U Cluj nu au voie în stadion cu fulare sau șepci cu însemnele Universității Cluj, cu excepția galeriei Universității Cluj care se va afla în peluza 1. Partida CFR Cluj - U Cluj este programată joi, de la 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu".

Vezi și: ABUZ? Suporterii U Cluj nu au voie cu însemnele echipei la meciul cu CFR Cluj

Comentarii Facebook