Tensiuni uriașe înainte de CFR Cluj - U Cluj: ”Lași, jenant, zero demnitate, mincinoși de cea mai joasă speță”


Derby -ul CFR Cluj - U Cluj se anunță unul extrem de încins, după ce oficialii feroviari i-au șicanat pe suporterii U Cluj. 

Suporterii U Cluj au acuzat că s-a făcut tot posibilul pentru ca ei să nu poată fi mulți pe stadion. ”S-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul de joi. Mulțumim tuturor suporterilor care și-au achiziționat tichete la meciul cu U!

Vă așteptăm joi, 21 decembrie, de la ora 19:45, să cântăm împreună și să ne arătăm susținerea față de băieții noștri”, a apărut mesajul celor de la CFR pe contul oficial de Facebook.

Cei de la U Cluj au replicat dur cu două postări extrem de înțepătoare.

Nu pot ei să mintă, cât putem noi să iubim Universitatea!

"U" deranjează, noi suntem incomozi.

Împreună și uniți suntem puternici, inspirăm teamă și panică, ne-a fost confirmat iar prin felul în care ăia NU au vândut bilete pe schelă.

Mulți, împreună și uniți, nu contează că suntem în stadion sau pe străzi, alea 7, noi o să fim lângă "U", fizic și cu sufletul Luptă "U"!”.

În a doua postare, fanii U Cluj au acuzat mai dur. ”Lași, penibili, jenant, zero demnitate, zero caracter, mincinoși de cea mai joasă speță .... Și se poate completa la nesfârșit cu sinonime și cuvinte potrivite care să-i descrie pe ei și 'strategia' grețoasă pusă în aplicare.

Nu trebuie să faci calcule complexe să dovedești că este imposibil anunțatul 'sold out'. Nu este nevoie decât de două zile ca un stadion gol să dovedească o minciună care să justifice frica lor!

4 zile exclusivitate la bilete, 18 ore deschise casele. Pe online vânzarea a intrat cu T2 sold-out. Capacitatea este de 9557. Teoretic, conform matematicii s-au vândut în cele 4 zile, 530 de bilete pe oră, adică 8 pe minut.

Practic ați restricționat vânzarea biletelor de frica unei imense prezențe 'U'-iste pe schelă. Noi tot prin Cluj, în jurul lui 'U'! Voi? Ascunși prin cotloane și văgăuni mâncând frică pe pâine, sclavii unui turnător mincinos, al unui afacerist dubios și-al unui politician alunecos? Cu bilet sau nu, pe stadion sau pe străzile învecinate, joi noi vom fi acolo, lângă Universitatea!”, au fost cele două postări pe Facebook ale suporterilor reuniți sub titulatura Șepcile Roșii.

Partida se va juca joi seara, 21 decembrie, de la ora 19:45.

Comentarii Facebook