Luni 8 Martie

Specialiștii nu-i dau șanse de victorie lui Bute în meciul cu Jean Pascal


Meciul dintre Lucian Bute și Jean Pascal, din 18 decembrie, este unul decisiv pentru carierele ambilor pugiliști, însă experții americani nu îi dau deloc mari șanse de izbândă românului.

Prestigiosul post de specialitate din SUA, Ring TV, a realizat o analiză a partidei, cerând opiniile a 22 de experți de renume mondial, care și-au pus însă toată încrederea ăn victoria haitianului Jean Pascal.

Jim Lapley, expertul HBO, crede că Jean Pascal e favorit, chiar dacă îl vede pe Bute ca fiind boxerul mai bun. "Dacă ar lupta amandoi în formă maximă, el e clar tehnicianul mai bun. Dar Bute n-are viteza lui Pascal, rapiditatea și explozia atletică. Cred că de asta Pascal e favoritul luptei", a declarat Lapley, citat de Digi Sport.

"Bute n-a impresionat cu Grachev și de asemenea n-a luptat de 14 luni. Singurul dintre ei care a boxat în ultimul an e Pascal. Bazându-ne pe ceea ce am văzut în ultimul an și jumătate, cred că Pascal va fi luptătorul mai încrezător, așa că Bute are nevoie să întoarcă norocul de partea lui pentru a câștiga", mai spune Lapley.

Din opiniile celor 22 de experți americani, doar una singură este în favoarea lui Bute, restul considerând că victoria va fi a lui Pascal.

Comentarii Facebook