Jean Pascal îl atacă dur pe Lucian Bute: Din cauza ta nu sunt campion mondial!



Tensiunea dintre pugilistul român Lucian Bute și adversarul său Jean Pascal pare să crească din ce în ce mai mult și niciunul nu se ferește să arate acest lucru la televizor.

După o serie de atacuri în presă împotriva lui Bute, Pascal i-a reproșat în direct sportivului român, la ATV Sports, că din cauza accidentării sale nu a putut ajunge campion mondial încă.

"Atunci când am semnat contractul pentru meciul de anul trecut, erai deja accidentat. Mi-am anulat o luptă pentru titlul mondial cu Chad Dawson pentru a le face pe plac partenerilor. Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, acum eram campionul lumii.", a spus Pascal.

Nici Bute nu a stat liniștit și i-a răspuns tăios adversarului său.

"Da, accidentarea exista și am decis să nu o agravez. Am luat decizia potrivită. Jean, ai avut un motiv mai bun decât dragostea pentru fani, pentru care ai acceptat lupta. Motivul au fost 2 milioane de dolari”, i-a raspuns Bute.

"Cu tine accidentat puteam să lupt, și cu Dawson și cu tine, așa că aș fi câștigat încă 2 milioane de dolari", a replicat Pascal.

Lupta dintre Lucian bute și Jean Pascal, programată inițial în 25 mai 2013, a fost amânată din cauza accidentării suferite de român și va fi disputată sâmbătă, 18 ianuarie, la Montreal.

Comentarii Facebook