Sorin Cartu, "spargatorul" de banci, este mielusel acasa, dupa cum spune chiar sotia lui

 

Sorin Cartu a devenit vedeta internationala, dupa ce la meciul cu Basel a devastat de nervi banca de rezerve. Sotia antrenorului sustine ca acasa e mielusel.

"Problemele profesionale le-am tinut departe de familie. Chiar daca a fost suparat din cauza unui meci, acasa a fost alt om, un mielusel, pentru ca nu l-am lasat sa-si verse amarul pe membrii familiei", a explicat Silvia Cartu, sotia tehnicianului demis de la CFR Cluj.

Cadru didactic, Silvia a povestit intr-un interviu acordat indiscret.ro ca a incercat sa ii "insufle" lui Sorin Cartu cateva metode de abordare a tinerilor, dar a aflat ca jucatorii au personalitate putenica.

"M-am straduit sa ii prezint cateva metode de abordare a fotbalistilor, insa sotul meu mi-a zis ca nu le poate folosi la nivelul vestiarelor pentru ca fotbalistii sunt vedete, nu doar elevi. Plus ca fiecare jucator ia ceva de la antrenorul pe care il are si, cum acestia se schimba atat de des, fotbalistii nu mai stiu cum sa se comporte", a mai spus Silvia Cartu.

Tehnicianul a rezistat pe banca tehnica a CFR Cluj 72 de zile, fiind demis la capatul unui sir de rezultate slabe, dar mai ales pentru ca a facut de ras echipa cand a spart banca tehnic la meciul cu FC Basel.

Sorinaccio a ajuns subiect de bancuri: "Cartu, primul roman care a devastat o banca elvetiana", este mesajul care a circulat pe internet.

Locul lui Cartu la CFR Cluj a fost luat de Alin Minteuan, dar cel mai probabil la echipa va veni Ladislau Boloni, care s-a inteles cu Paszkany pentru un salariu de 500.000 de euro pe an.

Comentarii Facebook