Oficialii Stelei cred ca CFR Cluj este mai puternica dupa demiterea lui Cartu


Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Raducan, a declarat ca CFR Cluj este mai puternica acum dupa demiterea lui Sorin Cartu.

"Sunt convins ca si dansul regreta acel gest. CFR ramane o echipa importanta si va veni cu un om care sta de mult timp pe langa echipa, Alin Minteuan. Nu cred ca se vor schimba multe lucruri. In astfel de cazuri, echipele pot avea reactii diferite. Sunt cazuri cand echipa cade din punct de vedere mental, dar si situatii cand se aduna mai bine si ai surpriza sa intalnesti un adversar mai puternic. Trebuie sa fim foarte bine pregatiti la ora jocului", a delarat Narcis Raducan.

Directorul sportiv crede ca la meci vor venit multi suporteri stelisti, nu numai pentru ca s-a intors Mihai Stoica.

"Avem o sansa mare cu CFR. Sper ca impreuna cu suporterii sa reusim sa aducem victoria si sa continuam cursa de urmarire a plutonului fruntas. Avem semnale ca vor veni suporterii stelisti la meci. M-as bucura foarte mult, mai ales ca avem si noi probleme de efectiv. Am speranta ca Marius Lacatus va alinia un 11 competitiv care sa ne tina in lupta pentru primele locuri", a mai afirmat Raducan.

Meciul Steaua  - CFR Cluj se joaca duminica, de la ora 21.00.

Comentarii Facebook