Slavia Praga - CFR Cluj 0-1! Câți bani a obținut CFR Cluj datorită celei mai importante victorii în Conference League


CFR Cluj a obținut prima victorie în acest sezon de Conference League, 1-0 cu Slavia Praga. După un egal, 1-1 cu Balkani, și o înfrângere, 0-1 cu Sivasspor, Campioana a reușit să se impună în Cehia.

CFR are patru puncte în grupa din care mai fac parte Sivasspor și Ballkani. Toate cele patru echipe au același număr de puncte, astfel că lupta pentru calificarea în primăvara europeană se anunță a fi una cu adevărat intensă. 

Singurul gol al meciului a fost marcat de Janga, în minutul 45, după o acțiune frumoasă a lui Roger. CFR Cluj a fost salvată și de intervențiile bune ale lui Simone Scuffet (26 ani). Portarul italian transferat în această vară a reușit să țină piept asaltului cehilor. 

Câți bani a obținut CFR Cluj datorită victoriei cu Slavia

Pentru succesul obținut în Cehia, CFR Cluj și-a asigurat un cec în valoare de 500.000 de euro, sumă cu care este plătită o victorie în grupele Conference League.

Din rezultatele de până acum din grupă, CFR Cluj mai primește încă 166.000 de euro, pentru egalul din Kosovo cu Ballkani.

În acest sezon al cupelor europene, CFR Cluj se apropie de 7.5 milioane de euro câștigate. Clubul ardelean a primit 2.94 milioane de euro pentru accederea în grupe, 3.73 de milioane de euro drept bonus pentru coeficientul european și 666.000 pentru rezultatele de până acum din grupe.

Astfel, totalul încasărilor campioanei din acest sezon european, cu cel puțin trei meciuri rămase de disputat, este de 7.34 milioane de euro, notează digisport.ro. 

Comentarii Facebook