Vineri 9 Decembrie

Cum a reacționat Eugenie Bouchard când a ajuns la Cluj. Tenismena canadiană a spus de ce a acceptat să participe la un turneu în România


Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj, unde va juca la Transylvania Open! Invitat în această dimineață la GSP Live, Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, care se desfășoară în perioada 8-16 octombrie, a vorbit despre modul în care Eugenie Bouchard a reacționat în momentul în care a ajuns în România.

Ajunsă pe locul 463 în clasamentul WTA, jucătoarea în vârstă de 28 de ani va participa în premieră la un turneu în România, țară pe care o vizitează în premieră. Patrick Ciorcilă a întâmpinat-o pe canadiancă și a dezvăluit care au fost primele impresii ale fostei finaliste de la Wimbledon.

g5.jpeg

Am așteptat-o cu toții la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmată că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România. 

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România. 

Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”, a spus Patrick Ciorcilă, la GSP Live. 

Comentarii Facebook