Eugenie Bouchard se declară obsedată de România! Tenismena canadiană s-a lăsat ușor „sedusă” de o plimbare pe străzile Clujului


Eugenie Bouchard a ajuns miercuri seara la Cluj unde va juca la Transylvania Open. Frumoasa jucătoare canadiană a avut norocul să prindă și câteva zile cu soare, așadar s-a bucurat din plin de plimbările pe străzile clujene. Sportiva a avut nevoie doar de câteva ore pentru a rămâne impresionată de orașul din inima Ardealului. „Sunt atât de entuziasmată să mă aflu în România pentru prima dată”, a scris Eugenie la InstaStory.

Apoi, canadianca a publicat câteva poze cu obiective turistice din oraș, dar și cu mâncarea de care s-a bucurat la un restaurant. Într-un alt story, Bouchard, finalistă la Wimbledon 2014, s-a filmat în zona Sala Polivalentă - Cluj Arena și a înregistrat, cu zâmbetul pe buze, un mesaj vocal: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!”, scrie Adevărul.

Ajunsă pe locul 463 în clasamentul WTA, jucătoarea în vârstă de 28 de ani va participa în premieră la un turneu în România, țară pe care o vizitează în premieră.

colaj2.png

Patrick Ciorcilă, directorul turneului transilvănean, a declarat la GSP Live: ”Am așteptat-o cu toții pe Eugenie Bouchard la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmată că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”.

g3.jpeg

Comentarii Facebook