Duminica 2 Octombrie

Simona Halep își explică răbufnirea din timpul meciului cu Muguruza: ”Stilul meu este sa ma manifest”Simona Halep a răbufnit, sâmbătă, în cel de-al doilea set din partida împotriva jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, meci pierdut de româncă.

Numărul 3 mondial a început să-și lovească racheta de terenul de joc în timpul meciului, rachetă pe care a folosit-o până la final.

Aceasta a explicat apoi că a avut emotii foarte mari și că stilul ei este să se manifeste.

"Au fost emotii foarte mari, din pacate nu ma pot detasa, cand joc pentru echipa sunt foarte emotionata si simt o presiune foarte mare, dar nu vreau sa dau vina pe asta. Stilul meu este sa ma manifest, sa scap de emotii.

Mi-a fost rau inainte de meci, probabil de la tensiune, ma durea capul.

In primul set mi-a fost greu sa revin, mi-am revenit un pic, apoi ea urma la serviciu si a servit destul de bine. A avut cam 80 la suta primul serviciu si era foarte greu sa returnez eu, sa fiu agresiva. Nu mi-a dat voie sa fiu agresiva. Am incercat sa lovesc prea tare si nu mi-a mers prea bine.

Nu mi-a mers serviciul astazi. Poate ca trebuia sa-l dau mult mai incet si mai sigur, in teren, dar nu mi-a iesit", a afirmat Simona Halep, potrivit Dolce Sport.

Comentarii Facebook