Simona Halep, înaintea meciului România - Elveția, de la Cluj: Aceasta este generația de Aur a tenisului românesc FOTO


Echipa României întâlnește, în acest weekend, reprezentatia Elveției, în meciul din cadrul Fed Cup, care se dispută la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Echipa României are în componență 4 jucătoare din Top 40 WTA, inclusiv actualul lider mondial, Simona Halep. Întrebat dacă îi va fi greu să aleagă cele două jucătoare care să evolueze în meciul de baraj, căpitanul nejucător al echipei noastre, Florin Segărceanu, a spus că decizia va fi luată împreună cu jucătoarele.

Avem o echipă foarte bună. Foarte dificil nu o să fie (n.red. să aleagă jucătoarele care vor intra pe teren), pentru că ne înțelegem foarte bine și vom lua această decizie împreună. Important e ca la ora meciului toată lumea să fie sănătoasă și să sperăm că reușim această victorie”, a declarat Segărceanu.

Principala jucătoare a României, Simona Halep, a declarat că este pregătită și că se gândește doar la meciul din acest weekend.

Ma simt bine mereu pe zgură si am destul de multă incredere pentru turneele următoare. Acum, gândul meu este doar la Fed Cup. Sper să câștig fiecare meci pe care îl joc aici. Este o suprafață bună pentru mine și vom vedea ce va ieși”, a declarat Simona Halep.

De asmenea, întrebată dacă este de părere că actuala generație de jucătoare, din care face și ea parte, este ”Generația de Aur” a tenisului feminin din România, numărul 1 mondial a spus: ”Da, eu cred că este cea mai bună generație. Au mai fost două jucătoare în top 10, Irina Spârlea și doamna Virgina Ruzici. Mereu cred că am avut fete în tenis și acum la băieți, Marius Copil, care vine foarte puternic. Spre să fie și mai multe jucătoare (în vârful clasamentului) și junioarele să muncească mult și să aibă încredere că se poate orice”.

Meciul România - Elveția se va juca în zilele 21 și 22 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook