Simona Halep e determinată să câștige tot mai multe titluri: ”Am foame de trofee și rezultate” VIDEO


Simona Halep a spart de ghinionul eliminării din primul meci de la US Open, după ce a învins-o pe Nicole Gibbs în trei seturi, cu scorul 6-3, 3-6, 6-2. În ultimii doi ani, fostul număr 1 mondial a pierdut chiar din primul tur, în meciurile cu Maria Sharapova (2017) și Kaia Kanepi (2018).

În conferința de prese de după meci, Halep a recunoscut că partida a fost destul de complicată și că a avut emoții.

Totuși, sportiva i-a liniștit pe fani, spunând că are ”foame de turnee și rezultate”.

A fost complicat. Să câștigi un meci în 3 ani e destul de dificil. E bine că am putut să trec peste. Am fost stresată înainte de meci. Primul set a fost foarte bun. Am fost agresivă, am servit mai bine, iar tactică a fost mult mai bună. Ea lovește puternic dar, la final, mă bucur că am câștigat. A obosit și am știu că nu poate să mențină ritmul. 

Toată lumea poate câștiga toate turneele de Grand Slam. Fiecare meci e la același nivel. Este bine pentru toată lumea. Este o șansă pentru toți. Mă simt mult mai bine că am câștigat un meci. Nu m-am simțit bine la început, dar mereu când am avut parte de meciuri complicate am ajuns până în sferturi sau până în semifinale. Sunt încrezătoare. Am nevoie de mai multă încredere mentală.

Am foame de trofee și rezultate. Trebuie doar să crezi. Nu ai ce să pierzi. Sunt relaxată, dar am așteptări de la mine. Trebuie să lucrez pentru rezultate. Mereu fac asta și joc din ce în ce mai bine. Vreau să închei anul pe primul loc. Voi lupta.” a declarat Simona la conferința de presă.


Comentarii Facebook