CFR Cluj a ratat calificarea în Champions League, după înfrângerea de la Praga. Ce spune Dan Petrescu despre rezultat


CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Champions League, după ce a pierdut și meciul retur cu Slavia Praga, tot cu scorul 1-0.

Singuul gol al partidei a fost marcxat de către Jan Boril, în minutul 66, în urma unei scăpări de marcaj a lui Susic.

Cu toate acestea, chiar dacă au ratat calificarea în Champions League, ”feroviarii” vor juca în grupele UEFA Europa League.

Tehnicianul CFR Cluj, Dan Petrescu, și-a admis înfrângerea, precizând că au jucat împotriva unei echipe foarte puternice.

"Ce pot să spun, am jucat împotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut vreun meci în acest sezon. E o echipă cu putere maximă în atac, cu o organizare bună. Îmi pare rău că nu am reuşit un 0-0 în tur, probabil că ar fi evoluat şi ei cu mai multă frică", a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

"S-a jucat la un nivel foarte mare, dar din păcate pentru noi, pe o greşeală a noastră în apărare am luat golul. Eu speram, am zis că dacă marcăm până în minutul 80, e o şansă. Îmi pare rău şi de fazele fixe, le-am bătut foarte bine şi la antrenament, dar astăzi, în meci, nu am făcut-o", a mai precizat antrenorul.

Comentarii Facebook