Simona Halep cere despăgubiri uriașe de la compania care a produs suplimentul contaminat


Simona Halep a dat de o lună în judecată compania care a produs suplimentul contaminat, care a dus la suspendarea ei pentru 4 ani. 

Avocatul Simonei, Bogdan Stoica, nu a dorit să dezvăluie la cât se ridică pretențiile financiare ale lui Halep de la compania din Canada, producătoare a suplimentului nutritiv contaminat: „Am dat în judecată compania canadiană, cred că în urmă cu o lună și ceva. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri și nu are implicații în dosarul sportiv”, s-a rezumat să declare Bogdan Stoica pentru Euronews.ro.

Deși nu se știe clar, specialiștii au estimat la circa 10 milioane de dolari nivelul despăgubirilor cerute de Simona Halep. Aceasta este suma pe care a obținut-o sportiva româncă în cel mai înalt nivel al carierei, în anul 2020.

În acel sezon, românca a câștigat 6,9 milioane de dolari din turnee și 4 milioane din contractele de sponsorizare. Fiind acum suspendată și fără venituri, Halep a estimat că o sumă situată în jurul a 10 milioane de dolari i-ar acoperi cât de cât pierderile.

În întreaga carieră, Simona Halep a câștigat 40,2 de milioane de dolari doar din participarea la turneele WTA, aflându-se pe locul 3 în topul istoric, după surorile Serena și Venus Williams.

Comentarii Facebook