Simona Halep a primit un tricou al naționalei de la Ciprian Marica. Cum i-a mulțumit sportiva


Atacantul Ciprian Marica i-a făcut cadou jucătoarei de tenis Simona Halep un tricou al reprezentativei României. Acesta a fost personalizat cu numele numărului 3 mondial.

Drept mulțumire, Halep a postat pe Facebook două fotografii îmbrăcată în tricoul primit cadou, alături de un mesaj pentru fotbalist.

"Mulțumesc, Ciprian Marica! Un gest deosebit!", este mesajul adresat de Halep fotbalistului.

Pe 1 decembrie, Ciprian Marica a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a anunţat că le oferă de Ziua Naţională a României jucătoarei de tenis Simona Halep şi preşedintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou al primei reprezentative personalizat, potrivit Digi Sport.

Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri - tricoul sacru al echipei naţionale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii. Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!", a scris atunci atacantul echipei Konyaspor, pe pagina sa de Facebook.

 

Comentarii Facebook