Marti 29 Noiembrie

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival. În seara aceasta va juca împreună cu Horia Tecău la BT Arena


Cunoscuta jucătoare de tenis, Simona Halep, a aterizat, vineri după-amiază, pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj. Simona Halep va juca vineri, 10 iunie, seara, la BT Arena în meciul de retragere a lui Horia Tecău, în cadrul Sports Festival. 

Joi, 9 iunie, s-a dat startul celei de-a treia ediții a celui mai important eveniment din România dedicat sportului. Festivalul se va desfășura la Cluj pe perioada a patru zile. 

Simona Halep va juca împreună cu Horia Tecău la BT Arena

Vineri, 10 iunie, va avea loc primul mare eveniment organizat în cadrul Sports Festival 2022: meciul de retragere a lui Horia Tecău, vicecampionul olimpic și triplu câștigător de Grand Slam la dublu și dubli mixt. Meciul vedetă îi va avea în aceeași echipă de dublu mixt pe Simona Halep și pe Horia Tecău. 

Alături de ei vor fi fostul partener la dublu al lui Horia, suedezul Robert Lindstedt și Andrei Pavel. Noua surpriză a serii este Bethanie Mattek Sands care se alătură super-evenimentului dedicat lui Horia Tecău. Bethanie este fosta parteneră de dublu-mixt a lui Horia, cea cu care a câștigat Australian Open. Toți invitații vor juca alături de marele tenismen român, pe terenul amenajat în BT Arena.

halep 2.jpg

Evenimentul se anunță a fi un super-show cu multe surprize și momente artistice. Gemenele Yulia și Olia Mosienko din Ucraina, semifinaliste la Românii au talent 2022, vor susține un număr de acrobații simbolic intitulat „Am avut un vis de pace”. Trupa Ok World Wide, formată din românii care de pe străzile Londrei, au ajuns staruri internaționale de street dance și bagjump acrobatics, va susține un super număr de street dance.

Show-ul dedicat lui Horia Tecău va avea loc pe terenul de tenis amenajat în BT Arena și va începe la ora 20:00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.

D55F25FB-9FE9-4442-9FF0-9ED199DA975D.jpeg

FCC36E6B-91DC-4C62-8095-2F8848B58973.jpeg

Comentarii Facebook