Sepsi - „U” Cluj 2-1. Alex Chipciu nu și-a mai stăpânit nervii: „Eu, personal, sunt distrus”/Va pleca Neagoe de la „U”?


Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj, din etapa a 21-a a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 2-1. Așadar, Universitatea Cluj încheie prima parte a sezonului cu un eșec, iar în 2023 va continua lupta pentru a se salva de la retrogradare. 

La finalul partidei, Alex Chipciu (33 de ani) și-a criticat colegii, dar s-a declarat nemulțumit și de maniera de arbitraj a „centralului” Iulian Dima. Chipciu a fost deranjat că la 2-1 pentru Sepsi, scor consemnat din minutul 75, elevii lui Eugen Neagoe comiteau faulturi și fragmentau jocul, în loc să alerge după egalare.

Din păcate, înfrângere. Vine greu acest rezultat, vă dați seama. Eu, personal, sunt distrus după o nouă înfrângere și pentru că nu ne batem cum ar trebui, să fim războinici pe teren. Ăsta e fotbalul, per total, cred am avut mai multe ocazii decât Sepsi, dar ne-au bătut. Sunt foarte dezamăgit și nu pot să gândesc nimic acum. Nu-mi certam colegii să creăm ocazii, ci m-a deranjat faptul că nu am avut atitudine, nu suntem maturi... E 1-2, suntem pe adversar și facem 7 mii de faulturi, ca arbitrul să stea 700 de ore să dea explicații la jucători.

Nu înțeleg un lucru: ești arbitru, poți să greșești sau nu, bă, dar dacă e fault, nu mai da explicații la jucători! Am făcut 2-1 și am jucat trei minute a doua repriză. Lasă-ne! Vrem să jucăm fotbal, nu ne explica nouă de ce ai dat și de ce nu ai dat, vrăjeli din astea vechi. De asta eram supărat”, a declarat Chipciu.

Va pleca Neagoe de la Universitatea Cluj?

Vreau să le mulţumesc şi suporterilor de la Sfântu Gheorghe pentru primirea pe care mi-au făcut-o şi pentru cum ne-am despărţit, înseamnă că nu m-au uitat, mă bucură.Sepsi e o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar cât a durat jocul, au avut un singur corner şi noi trei, iar ei au marcat din acel corner gol. Asta spune multe.

E greu să câştigi când o echipă are un corner şi îţi dă gol, iar tu ai trei şi nu reuşeşti să marchezi. Atunci diferenţa e clară. Sunt supărat, sigur. Şi de primul gol, dar şi al doilea nepermis de uşor. Mi-am dorit, jucătorii şi-au dorit, dar, din păcate, suferim foarte tare.

(n.r. vor fi schimbări în iarnă?) Cu siguranţă vor pleca opt-nouă jucători, îi voi anunţa, asta e situaţia, ăsta e fotbalul, nu avem ce să facem. Locul din clasament nu ne permite să mergem mai departe aşa cum suntem în formula asta, vor fi multe schimbări. 

(n.r. este ultimul meci pentru dumneavoastră la U Cluj?) Ultimul meci din 2022, cu siguranţă”, a spus Eugen Neagoe după meci, potrivit sport.ro.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook