FCSB l-a cedat pe Ianis Stoica la Universitatea Cluj. Neagoe va avea o variantă în plus pentru postul jucătorului U21


Universitatea Cluj își întărește lotul pentru partea a doua a sezonului. „Studenții” l-au împrumutat de la FCSB pe atacantul Ianis Stoica.

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FCSB privind împrumutul jucătorului Ianis Stoica. Tânărul atacant va evolua în alb și negru până la finalul sezonului 2022/2023. Prin transferul internaționalului de tineret, antrenorul Eugen Neagoe va avea și o variantă în plus pentru postul jucătorului U21.”, anunță FC Universitatea Cluj.

Sezonul 2022/2023 i-a adus până în prezent 19 meciuri lui Ianis Stoica în toate competițiile, având în dreptul său un assist în Cupa României. În ceea ce privește Superliga, noul jucător al Universității a evoluat timp de 269 de minute în această stagiune.

Pe lângă experiențele din primele două ligi ale României, Stoica are convocări și la naționalele de tineret și juniori, cele mai multe meciuri bifându-le pentru U17 și U18, cu 9, respectiv 11. La naționala U18 a fost și cel mai eficient, având 7 goluri. La ultima acțiune a naționalei U20, Ianis Stoica a punctat atât în amicalul cu Italia (1-2), cât și cu Polonia (2-0), în al doilea meci purtând și banderola de căpitan.

iani.jpeg

Comentarii Facebook