Romario Pires, OUT de la Universitatea Cluj. A început Neagoe curățenia după meciul cu Sepsi?


Romario Pires, fostul căpitan al Universității Cluj a anunțat rezilierea contractului cu „U” pe o rețea de socializare. Brazilianul este primul jucător care își anunță plecarea după ultimul meci al anului, cu Sepsi, pierdut de „studenți” cu 1-2.

Cu inima frântă, dar cu capul sus îmi iau la revedere de la această echipă! Mulțumesc FC U Cluj pentru toate momentele frumoase trăite în alb și negru! A fost o adevărată onoare să reprezint o așa mare echipă. Vă urez baftă în continuare, să atingeți obiectivul pentru acest sezon și să duceți acest club mai departe cu realizări frumoase! Haide U!”, a transmis Romario.

Amintim că mijlocașul defensiv a fost și protagonistul unui scandal la început de decembrie. După ce în presa locală au apărut imagini cu jucători ai Universității Cluj, care au petrecut într-un club din oraș în săptămâna meciului dezastruos cu Petrolul, Eugen Neagoe a anunțat sancțiuni drastice. Romario Pires, Ely Fernandes, Dragoș Tescan și Andrei Gorcea au fost amendați, iar brazilianului i-a fost retrasă banderola de căpitan.

Plecarea lui Romario, confirmată de conducerea Universității Cluj

Clubul a ajuns la o înțelegere cu jucătorul Romario Pires privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului. Romario Pires a ajuns la ”U” în pauza de iarnă a sezonului trecut. Acesta a strâns 32 de prezențe în alb și negru, marcând două goluri și oferind trei assist-uri. FC Universitatea Cluj îi mulțumește lui Romario Pires pentru munca depusă, pentru contribuția la promovarea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc și îi urează mult succes în carieră!”, anunță FC Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook