Șeful Alexandrion Grup s-a întâlnit cu suporterii U Cluj

 

Patronul Alexandrion Grup, Nawaf Salamalek, s-a întâlnit cu fanii U Cluj, reprezentanţii Primăriei şi conducerea Universităţii Babeş-Bolyai Cluj. 

 

A fost foarte deschis şi bine intenţionat, un om civilizat. Acesta ne-a spus că vrea o firmă nouă şi asociere cu autorităţile locale. Acum mingea e la primarul Emil Boc, să vedem ce va face primarul în relaţie cu Alexandrion, cum rezolvă problema cu marca”, au spus surse citate de Stiridesport.ro

 

Patronul Alexandrion Grup a anunțat că vrea să cumpere clubul U Cluj, dar negocierile s-au împotmolit din cauza faptului că datoriile echipei sunt mai mari decât cele vehiculate inițial. În plus, Florian Walter și Ioan Mărginean nu sunt de acord să fie realiat un audit la societatea care administrează U Cluj.

 

Nawaf Salamalek a renunțat la ideea de a mai cumpăra echipa și ar vrea să preia numai sigla, numele și palmaresul echipei pentru a putea fonda o nouă societate.

 

Emil Boc a anunțat că brandul U Cluj se va întoarce la Primăria Cluj-Napoca la finalul acestui campionat, dar Florian Walter se opune.

 

Walter NU cedează marca ”U Cluj”. Ce scrie în contractul de concesiune a BRANDULUI!

 

Emil Boc îl amenință cu proces pe Walter, dacă nu cedează amiabil marca și numele U Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook