Emil Boc îl amenință cu proces pe Walter, dacă nu cedează amiabil marca și numele U Cluj - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a spus că așteaptă ca brandul U Cluj să revină până la finele anului 2013 la Primărie, în caz contrar existând posibilitatea deschiderii unui proces contra lui Florian Walter.

 

Soluția în acest caz este fie amiabilă, fie de confruntare. Eu am mizat pe o soluție amiabilă, ținând cont de declarațiile din vară ale oficialilor U Cluj, care au spus că dețin brandul până în vară. Ei vor să utilizeze numele și sigla până la finele anului 2013, cel puțin așa au declarat. 

 

Dacă nu va fi o discuție amiabilă, evident că va rămâne soluția juridică. Prefer o soluție amiabilă, totuși. Soluțiile juridice sunt utilizate totdeauna ca ultim resort. Eu cred că, așa cum contractul stipulează, că pe cale amiabilă trebuie rezolvate problemele între părți, dacă situația financiară nu se rezolvă, calea amiabilă rămâne singura soluție”, a declarat Emil Boc.

 

Primarul a spus că nu poate solicita un audit la U Cluj, pentru că municipalitatea nu a sprijinit deloc clubul din punct de vedere financiar. ”Nu putem cere audit. Putem cere numai pentru banii pe care i-am dat. Ori noi nu am dat bani. Ăsta e necazul. Dacă Clujul ca și municipalitate ar fi finanțat echipa, puteam să cerem audit. Fiind zero lei investiți, zero lei primim răspuns”, a mai spus Emil Boc.

 

U Cluj - Steaua, în pericol de a nu se JUCA pe Cluj Arena - EXCLUSIV

 

U Cluj va continua să joace în Divizia A. Dacă situația financiară a clubului nu se redresează și actualul acționar majoritar nu găsește un investitor, vom căuta să găsim o soluție amiabilă de preluare a portofoliului și a mărcii, pentru a avea o altă finalitate. Dacă nu se va putea nici acest lucru, vom deschide calea procedurilor juridice”, a mai spus edilul.

 

Walter NU cedează marca ”U Cluj”. Ce scrie în contractul de concesiune a BRANDULUI! 

Comentarii Facebook