Seful Academiei U Cluj, socheaza: "Mamele isi lasa copiii si merg sa se f...". "Walter pleaca din Cluj" FOTO


Seful Academiei de fotbal a Universitatii Cluj, Ioan Marginean, este acuzat ca vorbeste suburban cu antrenorii de la academie, pe care ii agreseaza cu injuraturi si amenintari.

Marginean este consilierul lui Florian Walter si seful centrului de copii si juniori ai U Cluj. Potrivit GSP.ro, antrenorii juniorilor de la "sepcile rosii" sunt apostrifati la fiecare sedinta.

La una dintre acestea, Ioan Marginean le-ar fi explicat tehnicienilor din subordinea lui de ce isi duc clujenii copiii la U Cluj. "La bugetul asta, orasul Cluj a contribuit cu 0,1 la suta. Va anunt ca sunteti pe cont propriu de acum, mai aveti o luna jumate, dupa aceea Dumnezeu cu mila. Comunitatea locala, ceea ce ziceti voi ca e frumos... Pai vine mama, lasa copilul, merge se f... doua ore sau merge la cumparaturi. U Cluj e baby-sitter. Asta e!".

Marginean le-a transmis antrenorilor sa isi caute de lucru, pentru ca Walter pleaca. "Problema voastra e foarte simpla. Sa dea Dumnezeu sa vina Abramovici, sa vina un arab, sa aveti toate conditiile din lume. Dar ginditi-va ca Sorin Apostu ne-a dat eject, acum sintem pe ultima suta cu domnul Tise (n.red. - presedintele Consiliului Judetean). Visez ca se rupe totul. Da de ajuta Dumnezeu sa ne mutam, cu Walter, sa va ajute si pe voi Dumnezeu sa fie bine. Mie mi-a dat Dumnezeu noroc in viata, m-am realizat, am respectat ce o zis patronul, am luat licenta, nu am nici o emotie, ma duc la sustinere. Plec dintre voi".

Vasile Mancea, un antrenor al centrului, a fost bruscat de seful Academiei si lovit cu o agenda in cap, deranjat ca acesta avea un ziar in mana.

"Citesti ziaru cind eu stau aici? F...-te-n gura sa te f.., citesti ziaru? Daca eu vorbesc, citesti ziaru bah fraiere, ca-ti dau cu el in cap? Te si bat", ar fi spus Marginean. Vasile Mancea i-ar fi amintit despre un incident din 2002, cand i-a explodat in un aparat de sudura in mina: "Eu era sa mor pentru clubul asta. Am stat 5 zile in coma". Marginean i-a replicat dur: "Si ce vina am eu? Bah baiatule, erou la clubul asta e ala care produce, e capitalism, numa in comunism iti punea acolo o stema".

Comentarii Facebook