Andone lupta la titlu cu CFR Cluj: Vreau sa vad sange si lupta pe teren


Ioan Andone a a declarat la prezentarea oficiala ca isi doreste castigarea campionatului si sa ii faca pe jucatori sa lupte pe teren.

"Avem noua finale de jucat, dar sunt convins ca vom lua campionatul. Am venit sa joc cu CFR Cluj sa joc in Liga Campionilor. E cel mai bun lot din Liga I, nu trebuie umblat foarte mult la ceea ce s-a facut aici. Doar la atitudine, la agresivitate, aici mai sunt anumite deficiente. Ar fi cea mai mare prostie sa schimb totul din temelii. Cu jucatorii pe care ii am aici, obiectivul ramane campionatul", a declarat Ioan Andone.

"Eu vreau sa fie concurenta intre jucatori. Care sunt cei mai buni, intra in teren. Vreau sa vad sange. Staff-ul va ramane aproape neschimbat. E posibil sa mai aducem pe cineva, dar deocamdata nu e nimic concret. E normal ca echipa sa fie atacata, pentru ca e pe primul loc. Daca eram mai jos, nu se mai lua nimeni de noi. Noi trebuie sa muncim sa pastram acest avans. Intilnim in urmatoarele patru etape revelatiile returului, nu va fi deloc usor", a mai spus Ioan Andone.

Arpad Paszkany a declarat ca venirea lui Ioan Andone ii da siguranta ca CFR Cluj va castiga campionatul.

"O data cu intoarcerea lui Andone am siguranta ca putem salva acest campionat si vom merge in Liga Campionilor. Avem acum cel mai bun lot, dar ne lipsea spiritul de lupta. Andone ii va face pe jucatori sa lupte si sper sa castigam campionatul", a declarat Arpad Paszkany.


Ioan Andone a condus luni dupa-amiaza, de la ora 17.00, primul antrenament al echipei.

Comentarii Facebook