Șefii CFR-ului pregătesc o primă specială pentru jucători înaintea returului cu Lazio. Anunțul lui Cristi Balaj


CFR Cluj și Lazio se înfruntă joi, 23 februarie, de la ora 19:45, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, în manșa retur din play-off-ul pentru „optimile” UEFA Europa Conference League.

În manșa tur, Lazio s-a impus cu 1-0, deși a jucat în inferioritate numerică din minutul 15, după eliminarea lui Patric. CFR Cluj a trimis un singur șut pe spațiul porții adverse.

Dan Petrescu a primit numeroase critici pentru tactica aleasă în meciul cu Lazio. La finalul confruntării de la Roma, antrenorul CFR-ului a părut că dă vina pe jucători, după ce a subliniat diferența de valoare dintre lotul actual și cel din 2019.

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a anunțat că jucătorii au o primă specială pentru acest meci. În plus, confruntarea se va disputa cu casa închisă.

Am demonstrat prin rezultatele pe care le-am avut în grupele Conference League. Reprezentăm România și există o responsabilitate, chiar dacă știm că avem un adversar foarte puternic. Dacă nu am avea speranță, nu am fi învins Slavia Praga în două manșe.

Immobile este letal, nu are nevoie de multe oportunități. Ne întrebăm de ce unii jucători sunt atât de scumpi. Faptul că au șanse să se califice direct în grupele Champions League spune foarte multe. Au prima șansă, dar vom avea spectatorii de partea noastră.

În cupele europene, procentul în care au câștigat echipele mai valoroase este covârșitor. Faptul că mai apare câte o minune uneori nu înseamnă că e regula. În zece oameni, Lazio a fost foarte puternică. Au avut posesie, au blocat acțiunile noastre. Nu au avut foarte multe ocazii de gol.

Yuri și Boateng sunt pierderi mari. În apărare mai avem soluții, dar la mijloc suferim. Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași din România.

Greu mai găsești bilete la meci. Din ce știu, e sold out. Mai sunt bilete prin colțurile stadionului. Putem să găzduim 16.000 de spectatori.  

Suntem alături de jucători. N-am făcut nicio presiune asupra lor, i-am încurajat. Da, ăsta e adevărul. Există o primă de 200.000 de euro pentru jucători", a spus Cristi Balaj, la Fanatik.

Comentarii Facebook