Biletele scumpe nu sunt o problemă pentru fanii feroviarilor. CFR Cluj - Lazio se joacă cu casa închisă!


Campioana CFR Cluj anunță că toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat. 

„Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniți din timp la stadion, pentru a evita aglomerațiile de la porți. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, anunță CFR Cluj.

Cel mai ieftin tichet a costat 35 de lei, la peluză, în timp ce cel mai scump bilet a costat 700 de lei, la sectoarele 7 și 8 de la VIP. Mai jos, prețurile stabilite de clujeni pentru cei care au dorit să asiste la meciul cu Lazio, din Gruia. 

  • Peluză – 35 lei
  • Tribuna 2 – 50 lei
  • Tribuna 1 – 60 lei
  •  VIP A – 120 lei
  •  VIP B – 150 lei
  •  Business Lounge VIP A, sectoarele 7 și 8 – 700 lei

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre returul cu Lazio la conferința de presă de după meciul cu FC Argeș, câștigat de clujeni cu 3-1. 

„Boateng e suspendat și, din păcate, Immobile nu e suspendat. A dat și azi (n.r. duminică) două goluri. Immobile ne-a dat nouă un gol și ne-a certat toată țara. A dat la Salernitana care are un buget de 100 de milioane două goluri și a mai avut încă 10 ocazii. 

Una e Lazio, alta e Salernitana, fiecare are nivelul ei. Immobile, când i-am bătut aici, nu a jucat ultima oară. Sperăm să nu joace. Poate dacă nu joacă avem noroc iar și câștigăm meciul.

Știm ce meci greu va fi joi. Sper să încercăm să dăm maxim. Voi băga cea mai bună echipă, nu voi menaja pe nimeni, în condițiile în care luni avem din nou un meci foarte important. Trebuie să încercăm tot posibilul și să facem un miracol. Asta trebuie să facem joi. 

Lazio o să joace cu cea mai bună echipă. Sarri e un antrenor să nu bage cea mai bună echipă, să piardă și să nu se califice? Roma a câștigat Conference anul trecut, anul ăsta vor să o câștige și ei, e normal. 

Dacă joacă cu cea mai bună echipă, au șanse mari să câștige Conference League. Părerea mea e că sunt favoriți, dar noi vom încerca miracolul, și fără Boateng și fără Yuri, care sunt suspendați”, a spus Dan Petrescu.


Comentarii Facebook