SEBASTIAN CRIŞAN - jandarmul clujean campion

 

Jandarmul SEBASTIAN CRIŞAN a obținut locul 3 la categoria 75 kg, în cadrul Campionatului de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne.

 

Competiția s-a desfășurat, în perioada 09 - 11 aprilie, la Bacău, fiind vorba de a -VII - a ediţie a Campionatului de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la care au participat peste 70 de sportivi la toate categoriile de greutate. Concurentii sunt practicanţi de diferite sporturi de luptă: Karate-Do, Judo, Box, Kick Box, Kempo, Lupte, Tae Kwon Do,  Jiu Jits

 

La ediţia din acest an a concurat şi locotenentul Sebastian Crisan, angajat in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj. Cu toate ca a fost prima sa participare la o asemenea competiţie, Sebastian a reusit sa se claseze pe un onorabil  loc 3 la categoria 75 kg.

 

Unifight, Universal Fight sau Lupta Universală nu este un sport propriu-zis, ci un regulament de competiţie elaborat de specialişti din armata rusă.

 

Jandarmul Sebastian Crisan  este practicant de arte marţiale din anul 1996, avand in palmares numeroase titluri naţionale în diverse sisteme de luptă, cum ar fi Tae Kwon do, Kick Box, Karate–Do. Acesta detine centură neagră în arta marţială coreană Tae Kwon Do, fiind  în prezent instructor  de  Kick Box în cadrul Clubului Sportiv Tao Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook