Marti 21 Martie

Vasile Miriuță are mari speranțe pentru CFR Cluj: ”N-am renunțat să mă gândesc la locurile pentru Europa League”Victoria de la Galați, împotriva Oțelului, i-a adus tehnicianului Vasile Miriuță mai multă încredere în jucătorii CFR-ului, pe care i-a lăudat și le-a acordat meritul victoriei.

Antrenorul nu a renunțat la speranța unui loc în Europa League, deși clujenii se află momentan la 7 puncte distanță de ultimul loc pentru cupele europene.

Eu am văzut de mai multă vreme că e o creștere pozitivă la echipă. Băieții au înțeles ce trebuie să joace, s-au conformat și au muncit mult în ultima perioadă. Îi felicit, toată stima pentru ei, succesul de la Galați este meritul lor.

Eu n-am renunțat să mă gândesc la locurile pentru Europa League. Mai sunt șapte meciuri, 21 de puncte în joc, deci cred că mai putem spera.

Eu mi-aș dori să rămână la echipă toți jucătorii din vară, dar probabil că Rui Pedro își dorește să plece în altă parte. Ce se va întâmpla la finalul sezonului, însă, nu depinde de mine”, a spus Miriuță la finalul partidei, la Digi Sport.

Comentarii Facebook