Miercuri 17 Aprilie

Scopul U Cluj este să aibă performanță și să atragă bani. Universitatea intră în epoca ”trebuie să aducem bani”


Noul director executiv al U Cluj, Ovidiu Blag, a explicat clar că echipa își propune performanță și să atragă bani. A apus epoca boemă a Universității Cluj. 

Există această idee că ar trebui să vină un mare investitor, care să preia Universitatea. Doamne ajută! Ne dorim asta din tot sufletul, dar până atunci eu cred că bani, orice bani, veniți de la privați sunt excepționali. Cu cât mai mulți bani vin, de la cât mai mulți oameni de afaceri, acelea este semnalul care să-l încurajeze pe marele investitor să vină alături de Universitatea. 

Noi vorbim despre preluarea clubului de către un mare investitor, dar eu aș da copy-paste la un astfel de moment, dacă mi-ați arăta în Liga 1, că acolo vrem să ajungem, un astfel de model, cu o echipă susținută de un mare investitor, ok! Dar până atunci să nu uităm unde ne aflăm acum și de unde este creat acest buget. Ei bine ăsta este bugetul clubului. Și atunci cum se simt oamenii aceia privați, Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Local, când noi spunem: ”Ok, Ok, dar unde este marele investitor!”. Dacă nu ar fi acești investitori de la ora actuală am vorbi în orb și eu, și domnul Enache și domnul Constantea și toată lumea. Despre ce vorbim. Haideți să vorbim despre realitate. 

Asta e important! Grupul acesta, dacă capătă încredere, dacă suntem ca o mână, să gândim la fel și să acționăm la fel și să se întâmple această emulație. Să ajung cât mai mulți bani la U Cluj, pentru a susține performanța. Altfel vorbim și vorbim, dar avem banii pe care îi avem. Ne dorim mulți bani. Pentru asta trebuie să performăm în teren. Este o regulă. Rezultatele aduc audiență, audiența îți aduce publicitate, publicitatea îți aduce bani. Și așa mai departe. Noi trebuie să o facem în teren. Avem, trei meciuri și trebuie să le câștigăm”, a spus directorul executiv al U Cluj, Ovidiu Blag.  

Blag și Enache, de la U Cluj, nu dorm noaptea de grija echipei, dar U Cluj pierde meciurile

Comentarii Facebook