Blag și Enache, de la U Cluj, nu dorm noaptea de grija echipei, dar U Cluj pierde meciurile


Antrenorul U Cluj, Costel Enache, dar și noul director executiv al clubului, Ovidiu Blag, spun că nu dorm noaptea din cauza grijilor provocate de echipă.

Am avut un an greu. Cel mai greu an. Am coșmaruri. Cred că am ajuns să dorm o oră pe noapte”, a spus Costel Enache, la conferința de presă de luni, 19 aprilie. ”Vreau să îl completez pe domnul antrenor și să spun că și eu de cinci nopți nu dorm”, a spus și noul director al U Cluj, Ovidiu Blag, numit în urmă cu câteva zile.

Ultimul a spus că jucătorii de la U Cluj sunt stresați din cauza schimbărilor, scuzându-i pentru rezultatele proaste. ”Au crezut că domnul Radu Constantea (președintele U Cluj) a fost demis, dar acestuia i s-a terminat mandatul. E greu să le explici”, a mai spus Blag. Directorul executiv al U Cluj vrea ca sponsorii să înțeleagă că situația este stabilă la echipă. ”Ne dorim să vină un mare investitor, dar până atunci eu cred că orice ban venit de la privat este excepțional. Cu cât mai mulți bani vin de la privați îl va încuraja pe marele investitor care să vină. 

Să nu uităm unde ne aflăm. De unde e creat acest buget! Cum se simt oamenii aceia privați, cum se simte Primăria și Consiliul Local, când spunem unde este marele investitor. Haideți să vorbim despre realitate. 

Vrem să vină cât mai mulți bani, dar fără performanțe vorbim… Rezultatele aduc publicitate și publicitatea aduce bani”, a spus directorul executiv al U Cluj, Ovidiu Blag.  

Acesta a mai precizat că vrea ca echipa să câștige ultimele trei meciuri al campionatului. 

Comentarii Facebook