Schalke - Steaua, 2-1! Romanii puteau obtine mai mult

 

Steaua s-a ridicat la nivelul meciului in duelul cu Schalke 04 din grupele Europa League. Romanii au inscris, dar au si ratat pe masura.

 

Steaua a avut o ocazie uriasa inca din minutul 4, cand Rusescu i-a pasat lui Cristi Tanase, care era singur cu portarul, dar acesta a preluat slab si a pierdut balonul.

La faza care a urmat, Schalke a fost la un pas sa inscrie, Huntelaar primind singur in careu, dar Tatarusanu a retinut sutul.

Mihai Costea a expediat un sut slab in minutul 6, cu toate ca a fost intr-o pozitie buna. Au urmat cateva ocazii mari ale nemtilor, culminand cu cea a lui Raul, care a reluat cu capul o lovitura de colt, respinsa de Tatarusanu, de sub bara.

Schalke a dominat in continuare meciul, iar, in minutul 25, Papadopoulos a inscris in urma unui corner, batut scurt pana la Jurado, care a centrat, iar grecul a indeplinit o formalitate.

Steaua si-a revenit repede si a egalat in minutul 32. Brandan a primit mingea si s-a prefacut ca suteaza, dar i-a pasat lui Rusescu, care a tras si a inscris.

Steaua a mai avut o ocazie uriasa in minutul 43, cand acelasi Brandan a trimis mingea pana la Latovlevici, care a centrat in careu, dar Mihai Costea a ratat preluarea.

 

Repriza secunda a inceput echilibrat, dar Schalke a reusit sa ii dea emotii lui Ilie Stan in minutul 53, cand Raul a primit o minge respinsa de Tatarusanu si a facut apararea sa tremure.

In minutul 57, nemtii au transat meciul si au inscris in urma unui haos in defensiva Stelei. Latovlevici a degajat slab pana la Huntelaar, care i-a pasat lui Raul, aflat langa poarta lui Tatarusanu.


Steaua si-a pierdut concentrarea pe finalul meciului, nemaiavand ocazii notabile. Romanii mai au sanse sa ajunga in primavara europeana, fiind favorizati de victoria celor de la AEK Larnaca in fata echipei Maccabi Haifa, scor 2-1.

Comentarii Facebook