U Cluj, printre nume mari la forumul WYSCOUT de la Milano


U Cluj a participat la forumul WYSCOUT, organizat de catre AC Milan la inceputul acestei saptamani, unde au fost prezenti reprezentanti ai celor mai mari nume din fotbalul mondial.

Universitatea Cluj a fost reprezentata prin team-managerul Marius Nicolae, care a participat la diverse intalniri unde s-a discutat  despre ultimele sisteme de monitorizare a fotbalistilor din intreaga lume, cat si despre noile clinici de recuperare in cazul  accidentarilor sportivilor de performanta.

"Ma bucur ca nume mari din lumea fotbalului au venit sa se intereseze de echipa noastra. Am avut pregatite special pentru aceasta ocazie brosuri cu noul stadion, cu suporterii nostri minunati, cu jucatorii. Toata spuma fotbalului mondial a fost prezenta la Milano, din Peru si Brazilia, pana in Japonia. Am reusit sa cream contacte importante si sunt sigur ca pe viitor numele „U” va lua o amploare tot mai mare", a declarat Marius Nicolae potrivit site-ului oficial al echipei.

La eveniment a fost prezent si Fabio Capelo, care a tinut un discurs de 45 minute pe teme manageriale, povestind despre experientele sale avute la AC Milan, Juventus, AS Roma, Real Madrid si despre organizarea fotbalului englez.

Comentarii Facebook