SCANDAL LA NAȚIONALĂ: Vadim îi atacă pe Mircea Sandu și Victor Pițurcă


Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor îl acuză pe Mircea sandu că îl ține pe Victor Pițurcă în funcția de selecționer al naționalei de fotbal pentru că, potrivit unor informații ale politicianului, acesta își împarte salariul de 420.000 de euro pe an cu șeful FRF.

"Gura târgului spune că Mircea Sandu îi ia cam 30% din câştiguri lui Piţurcă la federaţie, dar nu avem dovezi, e un zvon. Altminteri nu se explică încăpăţânarea diabolică a acestui jucător mediocru de nota 6, Mircea Sandu, să ţină un alt jucător mediocru la cârma naţionalei. Alţi antrenori, cum au fost Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi sau Anghel Iordănescu, şi-au dat demisia pentru rezultate mai puţin dezastruoase, decât a făcut acest derbedeu cu ifose de mare vedetă", a spus Corneliu Vadim Tudor în Ring.

Vadim nu a pierdut ocazia de a-l ataca nici pe pițurcă, pe care îl consideră direct responsabil pentru rezultatele proaste ale naționalei României.

"E o ruşine a speciei umane. Este principalul vinovat. Nu am mai păţit de mult o ruşine istorică atât de mare, să luăm bătaie cu 8-1 într-o dublă manşă cu naţionala altei ţări. Este inadmisibil ca tu, Piţurcă, cu nume de poreclă, închis în anii '80 pentru barbut, să-i ţii pe tuşă în meciul cu Olanda pe marcatorii din meciul cu Ungaria. Mă refer aici la Mutu şi Chipciu. Piţurcă a îndoliat o ţară. Răul a fost făcut. Chiar dacă ne vom califica, ruşinea asta nu o va şterge nimeni", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Comentarii Facebook