Miercuri 24 Aprilie

Scandal imens în Italia. O echipă de fotbal și-a dat 8 autogoluri să nu se califice rivalii lor



Un nou scandal a izbucnit în Italia după ce echipa de fotbal siciliană Bagheria și-a dat opt autogoluri în ultimele zece minute ale partidei din cupa regională cu Borgata Terrenove, meci încheiat cu scorul de 14-3.

Scandalul a început din cauza faptului că Bagheria și-a dat 8 autogoluri pentru a ajuta formația Borgata Terrenove să se califice în favoarea echipei rivale, Partinicaudace.

Federația italiană de fotbal (FIGC) va deschide o investigație pentru a studia partida din Cupa Siciliei dintre Borgata Terrenove și Bagheria.

Cele trei cluburi evoluează în a opta divizie din fotbalul italian. Bagheria, care avea nevoie de un singur punct pentru a se califica, era condusă cu 4-3 cu zece minute înainte de finalul partidei, când Borgata a înscris alte două goluri, unul după celălalt. Atunci, jucătorii gazdă au observat, siderați, cum rivalii încep să-și dea gol după gol în propria poartă, potrivit presei din Italia, scrie Digi Sport.

Până în acel moment, a fost un meci foarte disputat, dar Bagheria a fost protagonista unei farse. Căpitanul său mi-a spus că preferă să ne calificăm noi, mai degrabă decât Partinicaudace”, a declarat antrenorul celor de la Borgata, Ignazio Chianetta.

Antrenorul celor de la Partinicaudace, Giovanni Cammarata, susține și el că „nu exista o înțelegere” între cele două echipe. „Nu pot înțelege motivul celor opt autogoluri. Asta nu are nimic de-a face cu fotbalul și sper ca FIGC să investigheze cazul”, a adăugat acesta.

Comentarii Facebook