Patronul de la "U" taie in carne vie: noua jucatori dati afara, restul amendati

Suparat de rezultatele proaste din primele doua etape ale returului, dar si de atitudinea unor jucatori, Florian Walter a decis inlaturarea a noua dintre acestia. Viorel Hizo beneficiaza in continuare de tot sprijinul sefului de la club.

?

In cadrul conferintei de presa desfasurata incepand cu ora 15, Walter a anuntat ca jucatorii Lemnaru, Musat, Nitu, Farcas, Stan, Negura, Bad, Iacob si Soporan au fost dati afara. Celorlalti li s-a dat un ultimatum si li s-au aplicat amenzi de 1000 de dolari pentru ca au obtinut doar un egal cu Gaz Metan CFR Craiova si de inca 2000 de dolari pentru ca au pierdut meciul cu FC Bihor.

Florian Walter : ?Am luat niste decizii drastice. Sa nu creada jucatorii ca sunt mai presus decat culorile clubului si interesul lui ?U?. Am dat afara mai multi jucatori care nu mai fac parte din planurile Universitatii si nu le mai platim salariile - ?Lemnaru, Musat, Nitu, Farcas, Stan, Negura, Bad, Iacob, Soporan. Ei nu se mai antreneaza cu Universitatea Cluj si? nu vor mai juca aici cat timp sunt eu la Universitatea Cluj".

?

In schimb, dupa cum a anuntat si ieri printr-un comunicat in urma meciului , patronul Universitatii aorda in continuare credit conducerii tehnice. "Domnul Hizo, eu, restul angajatilor, nimeni nu are nici o vina pentru esecurile jucatorilor. Nu putem tine jucatori care influenteaza negativ restul grupului. Ne gandim sa mai aducem jucatori, luam in calcul acest lucru. Sansele de promovare au scazut, dar atata timp cat exista, ne batem pana la capat sa ajungem in Liga 1. Nu trebuie sa mai pierdem nici un punct."

?

Si antrenorul Viorel Hizo s-a aratat deranjat de atitudinea elevilor sai, spunand ca unii dintre ei nu au dat totul pe teren.

"S-au creat conditii la acest club peste nivelul ultimelor 10 echipe din Liga 1. Am stat cu domnul Walter azi-noapte si astazi dimineata si am ajuns la concluzia ca nu se poate continua cu indolenta. Trebuia sa castigam aceste doua jocuri, cu Gaz Metan Craiova si FC Bihor. Am pierdut 5 puncte cu 2 echipe care s-au adunat acum o luna? si nu puteam trece cu vederea acest lucru. S-au schimbat 3 antrenori si problemele au ramas aceleasi. Si anul trecut, la fel. Sunt foarte multe de reprosat, in primul rand atitudinea. Acest spirit al Universitatii Cluj trebuie transpus in teren intr-un alt fel. Ceahlaul a batut pe Steaua cu atitudine, Astra pe Rapid in acelasi fel. Au murit acolo in teren. In schimb, unii dintre jucatorii mei au iesit din teren la ultimul joc cu tricourile albe. Nu pot sa nu fiu de acord ca suporterii? sunt nemultumiti, au dreptul acesta" a spius Hizo.

Comentarii Facebook