Sabău și-a îndeplinit obiectivul, decizia luată de antrenor după ce a salvat-o pe „U” Cluj de la retrogradare


Neluțu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a oferit prima reacție după ce echipa sa și-a asigurat menținerea în Superligă. „Șepile roșii” au învins Chindia, 2-0, și au scăpat matematic și de grijile „barajului”.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a confirmat că va continua la Universitatea și din sezonul următor, după ce în iarnă, când a acceptat să preia o echipă aflată în derivă, spunea că va renunța definitiv la cariera de antrenor în cazul în care clujenii vor retrograda.

Sunt foarte fericit în momentul de față, chiar dacă poate nu se vede. Am o satisfacție că mi-am asumat acest obiectiv greu în momentul în care am preluat echipa și e normal că te simți ușurat când l-ai îndeplinit.

Simt că sunt apreciat pentru ce am făcut, vreau să felicit jucătorii, au dat dovadă de caracter pe parcursul play-out-ului. Am avut momente în care ne-am descurcat foarte bine, cu un joc spectaculos. Jocul, așa cum am anticipat, a fost unul greoi. Au reușit să facă superioritate numerică la mijloc până când am reușit să ne reorganizăm. 

Am spus că dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul, renunț la cariera de antrenor. Mai avem două jocuri foarte grele, sper să ne refacem. Sunt bucuros și că am făcut fericiți suporterii. Mă bucur când ei sunt împliniți”, a spus tehnicianul „șepcilor roșii”, la Prima Sport. 

Comentarii Facebook