Gadola Senior, acționarul CFR Cluj, acuză: ”VAR-ul nostru e fantastic, dacă aș avea probe, aș spune că a fost premeditat!”


CFR Cluj a ratat titlul iar Ștefan Gadola, acționarul minoritar din Gruia, a erupt împotriva arbitrajului VAR din Superliga.

O spun iar, cu multă responsabilitate, cred că da. Am fost un mare luptător pentru a introduce VAR-ul, pentru a se lua decizii corecte, să fie o luptă corectă. Sportul trebuie să fie de caracter, să arate corectitudine.

Din păcate, VAR-ul nostru e fantastic, extrem de ciudat, vă spun sincer. E ciudat! Dacă aș avea probe, aș spune că a fost premeditat. Totuși, e ciudat că au fost lucruri foarte clare. Mă mir că s-au luat decizii contrar a ceea ce s-a văzut. E curios și inadmisibil! E păcat că în România se întâmplă astfel de lucruri. Pentru mine e o dezamăgire totală!”, a declarat Ștefan Gadola, la ProSport Live.

Acesta a spus că CFR Cluj a jucat corect ”în ultima etapă cu Farul. De când sunt eu în acționariat, eu nu știu să se fi făcut aranjamente. Nu știu ce înseamnă pariuri, nu am jucat în viața mea, așa că nu știu de așa ceva.

Încă o dată, eu întotdeauna am mare încredere în echipa noastră și dacă ar fi să pun pariu, întotdeauna aș paria pe CFR. Eu aș fi pariat (n.r. – în rundele precedente) și vreau să pariez pe echipa noastră.

(n.r. – despre Sepsi – CFR) Eu nu știu pariuri, nu joc asemenea… Sportul este caracter pentru mine și vom lupta cinstit, corect, astfel încât să câștigăm, indiferent cu cine jucăm. Și vom lupta să câștigăm cu Sepsi și Farul ca să mergem în cupele europene”, a mai declarat Ștefan Gadola, la ProSport Live.

Comentarii Facebook