„Nu suntem favoriți” - CFR Cluj, temătoare în prima etapă din play-off


Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a declarat la o emisiune sportivă că nu este încântat de primul meci al CFR-ului din play-off, cu cei de la Rapid: “Nu suntem favoriți”

Balaj a mai declarat cum că ar fi preferat să întâlnească formația Craiovei lui Nicolo Napoli, care a terminat sezonul regulat pe locul 6.

CFR Cluj rămâne principala favorită la titlu, după ce a încheiat sezonul regulat pe locul 2, la un punct diferență de Farul. Echipa din Gruia este deținătoarea ultimelor cinci titluri de campionă.

Președintele CFR-ului s-a mai pronunțat în legătură cu ultimul duel cu formația giuleşteană: “Aducându-mi aminte meciul din tur, nu suntem favoriți. Am fi preferat să jucăm cu echipa de pe locul 6”; “Ei au șanse în continuare la câștigarea campionatului. Nu am cum să uit ce s-a întâmplat la meciul din Giulești. Sperăm să nu se mai întâmple așa ceva. Greșeli de arbitraj o să mai fie“, a mai spus Cristi Balaj.

Duelul dintre CFR Cluj și Rapid este programat Duminică, de la ora 19.00. Șase puncte le despart pe cele două înaintea primei etape de play-off din SuperLiga.

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Comentarii Facebook