S-a decis soarta lui Dan Petrescu la CFR Cluj dacă pierde campionatul. Care a fost anunțul făcut de conducerea „feroviarilor”?


Directorul de scouting Marius Bilașco s-a pronunțat în legătură cu soarta lui Petrescu la CFR Cluj, în cazul în care acesta va rata titlul.

Bilașco a afirmat că Petrescu va rămâne antrenorul CFR-ului chiar dacă formația clujeană va rata titlul de campioană sezonul acesta.

„Da, Petrescu rămâne și dacă ratează titlul. Eu așa am discutat cu el ultima oară. Te gândești la toate variantele. Ei au avut o înțelegere de prelungire, nu s-a semnat, dar au agreat", a declarat Marius Bilașco la Orange Sport.

Dan Petrescu s-a întors la formația din Gruia în august 2021. De atunci a fost pe banca „feroviarilor” la 96 de meciuri, reușind să câștige titlul în sezonul precedent.

În actuala campanie, Dan Petrescu a reușit să obțină 29 de victorii, 14 remize și a suferit 13 înfrângeri în toate competițiile alături de formația din Gruia.

Obiectivele primite de Dan Petrescu la începutul acestui sezon sunt câștigarea campionatului și calificarea în sezonul următor al grupelor Champions League.

Iată clasamentul play-off-ului Superligii, înainte de cea de-a 6-a etapă

clasament 2.png

Comentarii Facebook