Arbitrul din Cluj, desființat în direct după ce a făcut prăpăd în derby-ul Rapid-FCSB: „Tremura buletinul de Cluj pe el!”


Horațiu Feșnic a fost desființat de Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 1-0, iar omul de afaceri a declarat că se retrage din fotbal din cauza lui. Arbitrul clujean a fost pus la zid și în cadrul emisiunii moderate de Ioana Cosma, la Fanatik Superliga.

Întrebat de Ioana Cosma cum caracterizează prestația arbitrului de la derby-ul Rapid – FCSB, Alin Buzărin a explodat: „Absolut nepotrivită delegarea! Tremura buletinul de Cluj pe el! Am înțeles că a jucat la CFR Cluj și tatăl său lucrează în cadrul clubului. N-a arbitrat excelent, e un arbitru slab”, potrivit fanatik.ro.

Jurnalista crede însă că vinovații sunt de fapt în altă parte: „De ce nu ne întrebăm ce se întâmplă în camera VAR?! Pentru că acolo este problema. Eu poate nu văd pe teren acolo sau poate că nu mi se pare mie intensitatea atât de mare. Mie acolo mi se pare o mare problemă. Că i-a fost frică lui Vidican să-i spună”.

Alin Buzărin și-a continuat atacurile și îl cere pe cel mai bun arbitru român: „Păi și ăia din camera VAR… Vidican nu avea ce să caute acolo! Ai Hațegan, îl trimiți pe-acolo o lună înainte. Bun, meciul din weekend-ul ăsta al lui Răzvan Lucescu a fost arbitrat de un italian. A luat bătaie, l-au înghesuit ăia prin tunel. 

Dar italienii s-au uitat pe program și au să trimită și în Grecia. Pentru că este Comisia de Arbitri din România, care deservește fotbalul din toate ligile, este în primul rând un prestator de servicii. Și apoi ne ducem noi prin Kuweit. Nu poți să ai arbitri în al 155-lea campionat”. 

Amintim că, finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că se va retrage de la echipa bucureşteană, fiind nemulţumit de greşelile de arbitraj de la partida cu Rapid, pierdută cu 0-1. Nemulţumirea lui Becali este legată de faptul că adversara de duminică seara, Rapid, nu a fost sancţionată de arbitrul Horaţiu Feşnic cu două cartonaşe roşii, în urma unor faulturi asupra jucătorilor Florinel Coman şi Andrea Compagno.

Comentarii Facebook