Rugbistii clujeni se antreneaza de astazi gratis la Gimmy


Clubul GIMMY este partenerul oficial de fitness al rugbystilor de la Universitatea Cluj!

Devenind noul partener de fitness al echipei de rugby a Universitatii Cluj, GIMMY asigura acces tuturor sportivilor in salile de fitness ale clubului, dotate cu aparatura de ultima generatie, marca Technogym.

Managerul GIMMY, Cristina Alexa, explica: "Stim ca sectia de rugby trece prin momente grele, asa ca am decis sa le intindem o mana de ajutor sportivilor. Ei sunt un exemplu de daruire si de caracter, suntem bucurosi ca putem sa ii ajutam pe baieti sa se pregateasca in conditii foarte bune, pentru a face fata rigorilor SuperLigii".

 

GIMMY a inaugurat in 18 mai un nou club, GIMMY Gheorgheni, care dispune de conditii de un nivel inalt si aparatura de ultima gerenatie.

 

Noua sala de sport este structurata pe mai multe niveluri, intr-o cladire de 1.300 de metri patrati situata in spatele benzinariei Pritax, langa liceul Energetic, pe strada Pascaly, fara numar, fosta cladire Romtelecom. Sala de sport are subsol, parter si doua etaje. La subsol este o sala de aerobic de 200 de mp, la parter, o receptie mare, doua aparate de bronzat, vestiarele pentru fete si baieti, plus baile, la etajul 1, o sala mare de fitness de 450 de mp, iar la etajul 2 o sala mare de aerobic de 300 mp.

 

O alta sala functioneaza in Polus Center si dispune de aceleasi dotari de inalta clasa.

 

Vezi AICI imagini de la inaugurare.

Comentarii Facebook