Marti 20 August

Emil Boc a facut sport la inaugurarea Gimmy Gheorgheni VIDEO si FOTO (P)

 

Emil Boc a facut sport la inaugurarea salii de sport Gimmy Gheorgheni. Liviu Alexa i-a urat sa castige Primaria Cluj-Napoca si sa vina la sport la Gimmy, avand sala deschisa pana la miezul noptii.

 

Sala de sport este structurata pe mai multe niveluri, intr-o cladire de 1.300 de metri patrati situata in spatele benzinariei Pritax, langa liceul Energetic. Sala de sport are subsol, parter si doua etaje. La subsol este o sala de aerobic de 200 de mp, la parter, o receptie mare, doua aparate de bronzat, vestiarele pentru fete si baieti, plus baile, la etajul 1, o sala mare de fitness de 450 de mp, iar la etajul 2 o sala mare de aerobic de 300 mp.

 

Gimmy Gheorgheni este aparatura noua si cu aparatura Technogym Italia, care nu mai sunt regasite in oras, decat la Gimmy Polus. "Sala a fost asteptata de cel putin jumatate din oras, cartierele Gheorgheni, Marasti si Intre Lacuri. Oamenii se vor bucura ca vor putea face sport aici. Sala de forta este dotata cu aparatura de ultima ora, iar doi instructori va consiliaza pentru a face antrenamente cat mai eficiente. Pe parte de aerobic avem doua sali extrem de mari, unde se tin cursuri de dimineata pana seara. Este un mare avantaj al clubului Gimmy, pentru ca de la 7.00 isi poti efectua antrenamentul pana la 22.00", a spus Cristina Alexa, managerul Gimmy. 

Emil Boc s-a declarat incantat de aparatura din sala si a facut sport. "Eu am antrenament. Sunt obisnuit de la Bucuresti sa fac sport si ma bucur ca o sala atat de moderna s-a deschis si in orasul nostru. Obisnuiesc sa utilizez stepperul, unde dupa 30 de minute ard 600 de calorii", a spus Emil Boc.

 

Comentarii Facebook