Interesante alegeri face antrenorul Universității Cluj. Ce jucători au fost anunțați că sunt dați afară de la „U”


După înfrângerea cu Sepsi, scor 1-2, din etapa a 21-a din Liga 1, tehnicianul Universității Cluj, Eugen Neagoe a început curățenia în lotul „U”. Lucru firesc, de altfel, ținând cont de situația în care se află echipa, care riscă să retrogradeze. Mai interesant este însă, faptul că Neagoe a decis să renunțe la jucătorii care au avut pe alocuri prezențe remarcabile în unele meciuri, în timp ce nu s-a vorbit despre plecarea unor jucători care nu au avut niciun rol în parcursul echipei.

Din informațiile prezentate de Gazeta Sporturilor, după meciul cu Sepsi, Neagoe și-a trimis jucătorii la dușuri, iar când au revenit a scos o listă cu primii fotbaliști la care se va renunța în această iarnă:

  • Roberto Romeo (32 de ani, fundaș dreapta italian) - a jucat 9 partide în acest sezon
  • Romario Pires (33 de ani, mijlocaș defensiv brazilian) - are 18 meciuri, un gol și 3 pase de gol în acest sezon. E căpitanul echipei
  • Martin Remacle (25 de ani, mijlocaș central belgian) - E împrumutat de la FC Botoșani. Are 15 jocuri, 1 gol și 3 assist-uri
  • Ely Fernandes (32 de ani, extremă din Capul Verde, cu cetățenie portugheză) - are 1 gol în 17 meciuri
  • Krystian Nowak (28 de ani, fundaș central polonez) - 3 partide în acest sezon
  • Ovidiu Horșia (22 de ani, mijlocaș lateral) - A strâns 8 meciuri și un assist în alb-negru.

Astfel, în perioada următoare conducerea clubului va purta discuții cu jucătorii pentru încetarea contractelor.

Cu siguranţă vor pleca opt, nouă jucători, îi voi anunţa, asta e situaţia, ăsta e fotbalul, nu avem ce să facem. Locul din clasament nu ne permite să mergem mai departe aşa cum suntem în formula asta, vor fi multe schimbări”, a declarat Neagoe.

Rămâne de văzut pe cine va aduce Eugen Neagoe în locul fotbaliștilor care vor pleca, și dacă va reuși printr-o schimbare radicală a lotului să evite retrogradarea Universității Cluj.

Comentarii Facebook