Românii naționaliști îl atacă pe Mirel Rădoi, după ce l-a convocat pe Mario Camora a națională: Nu vrem naturalizați


Mario Camora a fost convocat la echipa națională a României, dar deja sunt contestații. Lusitanul este în România încă din 2011, iar recent a primit cetățenia. Unii fani ai echipei naționale, printre care și Ciprian Marica, au declarat că nu vor jucători naturalizați în echipa ”tricolorilor”.

Mirel Rădoi, în goana după pseudo-performanțe iluzorii, a deschis astăzi porțile naționalei pentru jucători naturalizați. Cine își închipuie că Mario Camora va fi primul și ultimul se înșeală. Este doar Calul troian, învelit în bune intenții, ce va aduce după sine alte și alte 'importuri' de ocazie.

Națională e o chestie de principiu. La fel ca drapelul, imnul sau ziua națională a unei țări. Nu le schimbi după bunul plac, când altele ți se par mai atrăgătoare. Mergi cu ele mai departe și încerci să le dai strălucire. Cu ce ai, cu ce poți. Asta nu a înțeles Mirel Rădoi așa că îi urăm o cât mai scurtă cariera la cârma selecționatei”, au scris, pe pagina de Facebook Honor et Patria, câțiva suporteri ai ”tricolorilor”.

Am spus tot timpul că ţara asta mi-a dat tot, aici o să rămân, familia mea e clujeană, e română”, declara Camora, în 2019. ”Când am venit în România nu mă gândeam că o să rămân aici. Dar după doi-trei ani şi viaţa mea personală s-a schimbat. În momentele grele am renunţat la nişte bani din salariu ca să o ajut pe CFR, aveam o ofertă de salariu dublu, dar am rămas. Cel mai greu mi-a fost în primii doi ani cu iarna, pentru că nu eram obişnuit, dar acum sunt obişnuit”, a mai spus Camora.

Vezi AICI componența lotului național

Comentarii Facebook