Mario Camora de la CFR Cluj a devenit cetățean român - VIDEO


Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a devenit oficial cetățean român.

Fotbalistul nostru a depus astăzi jurământul de credință, iar apoi a primit certificatul care îl atestă ca fiind cetățean român”, anunță Campioana României.

Camora declara în 2019 că el vrea să se mute definitiv la Cluj. ”Vreau să nu fiu înţeles greşit, nu a fost principalul obiectiv să ajung la naţionala României, eu am spus că vreau să rămân să locuiesc la Cluj, vreau să fac nişte business, e important pentru mine să fiu cetăţean român. Legat de echipa naţională, cred că am o şansă mai mică, dar dacă voi avea o şansă sunt dispus să vin dacă se consideră că pot să ajut naţionala”, a spus fotbalistul portughez.

Am spus tot timpul că ţara asta mi-a dat tot, aici o să rămân, familia mea e clujeană, e română”, a mai adăugat acesta, în 2019. ”Când am venit în România nu mă gândeam că o să rămân aici. Dar după doi-trei ani şi viaţa mea personală s-a schimbat. În momentele grele am renunţat la nişte bani din salariu ca să o ajut pe CFR, aveam o ofertă de salariu dublu, dar am rămas. Cel mai greu mi-a fost în primii doi ani cu iarna, pentru că nu eram obişnuit, dar acum sunt obişnuit”, a mai spus Camora.

Comentarii Facebook