România - Ungaria pe Cluj Arena - ”Clădirea anului 2012” - SEMNEAZĂ PETIȚIA

 

Iubitorii de fotbal cer într-o petiție postată pe site -ul causes.com ca meciul România - Ungaria, din 6 septembrie 2013, să se joace pe Cluj Arena.

 

Cerem FRF ca meciul de fotbal din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal - Brazilia 2014, Romania-Ungaria, ce va avea loc in data de 6 septembrie 2013, sa se joace pe cel mai mare si modern stadion din Transilvania, Cluj Arena.

 

Stadionul Cluj Arena e nominalizat la titlul de "Clădirea anului 2012"  de cel mai vizitat site de arhitectura din lume, Arch Daily; o promovare a stadionului la nivel national ar fi o sansa in plus pentru a castiga acest titlu.

 

Echipa nationala de fotbal a Romaniei nu a mai disputat nici un meci de fotbal pe stadionul ( www.clujarena.ro) cu cel mai bun sistem de supraveghere din Europa Centrala si de Est; cu ajutorul acestuia se poate identifica orice incident care ar putea aparea din cauza incarcaturii emotionale a meciului”, se arată în petiție.

 

Stadionul Cluj Arena are peste 30.000 locuri și ”se afla la o distanta de numai 163 km fata de granita dintre Romania si Ungaria; astfel, oaspetii maghiari ar putea ajunge la Cluj-Napoca foarte usor, prin Vama Bors”, au mai precizat inițiatorii petiției.

 

Semnează AICI petiția.

 

Votează AICI - Cluj Arena ”Clădirea anului 2012” 

Comentarii Facebook