România a stabilit ce jucătoare de tenis vor veni la Cluj-Napoca pentru meciul cu Germania din Fed Cup

 

România a stabilit componența echipei de tenis care va juca la Cluj-Napoca împotriva Germaniei, în întâlnirea foarte importantă pentru rămânerea în Grupa Mondială.

 

Din lotul României vor face parte Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru.

 

Germania va avea echipa formată din Angelique Kerber, locul 2 WTA. Andrea Petkovic (28), Annika Beck (40) şi Julia Goerges (58).

 

Simona o conduce cu 5-1 în meciurile directe pe Andrea Petkovic și cu 3-0 pe Angelique Kerber. Simona le mai conduce și pe celelalte fete din echipa Germaniei: 2-1 cu Goerges și 3-1 cu Beck, scrie treizecizero.ro. 

 

Echipa României reuneşte cele mai în formă jucătoare ale momentului. Simona, Irina, Monica şi Alexandra sunt bucuroase şi mândre să reprezinte din nou culorile României, împotriva unei echipe puternice. Formăm o echipa omogenă, echilibrată şi optimistă, pregătită să lupte pentru a rămâne în Grupa Mondială. Întâlnirea va fi cu siguranţă una foarte  disputată, Germania fiind o echipa solidă, dar credem în șansa noastră şi în devotamentul  fetelor. Mulţumim fanilor că sunt alături de echipa României şi îi aşteptăm cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simţit foarte bine în februarie” a spus Alina Tecșor.

Comentarii Facebook